Korpa za kupovinu

Vaša korpa je trenutno prazna. Poručite željene proizvode tako što ćete ih dodati u korpu. Lako je, nema registracije!

Stubasta Šljiva

(5 recenzije korisnika)

Cena: 600 din.

Na prodaju sadnica Stubaste Šljive. Sadnicu šaljemo putem Post Express usluge Pošte Srbije, orezanu i upakovanu, spremnu za sadnju.

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 861354 Kategorije: , ,

Sve poručene sadnice adekvatno pripremamo za transport i šaljemo BEX kurirskom službom dva puta nedeljno. Više informacija o uslovima i troškovima dostave, molimo vas da pročitate na stranici INFORMACIJE O DOSTAVI.

U koliko želite da nas posetite lično i sami izaberete željene sadnice posetite stranicu KAKO DO NAS. Vidimo se!

Specifikacija proizvoda

U zavisnosti od godišnjeg doba prikazana slika može se blago razlikovati od izgleda proizvoda prilikom isporuke.

Stubaste Šljive daju plodove koji su plavoljubičaste boje, sočnog ukusa, krupni i rađaju redovno. Kvalitetom i ukusom ništa ne zaostaju za klasičnim voćnim sadnicama, bilo koje sorte klasične šljive.

Stubaste šljive se uspešno gaje kako na otvorenim poljima tako i u saksijama. Na malom prostoru se sve češće sade jer se može posaditi veliki broj sadnica stubaste šljive.

Stablo stubaste šljiveraste pravo sa vrlo malim bočnim grančicama. Prilikom sadnje nikako ne dozvoliti da ostanu bez vode. Sadnice stubaste šljive se sade na rastojanju od 0,5 do 1 metar jedna od druge, a između redova prored je od 0,8 do 1,2 metra.

Voćnu sadnicu stubaste šljiv epotopiti u vodu 1-2 sata, da se koren dobro navlazi. Pripremiti rupu velicine 30×30 cm. U nju postaviti sadnicu, tako da kalemljeno mesto bude obavezno 3cm iznad nivoa zemlje. Oko korena dobro nagaziti usitnjenu zemlju. Obavezno obilno zaliti sadnicu stubaste šljive jer je najkritičnije da sadnica ostane bez vode upravo u trenutku sadnje.