Korpa za kupovinu

Vaša korpa je trenutno prazna. Poručite željene proizvode tako što ćete ih dodati u korpu. Lako je, nema registracije!

Kwalitatieve Groothandel Fruitbomen Wereldwijd Geleverd uit Servië

proizvodnja 2023
Productie van fruitbomen in 2023/24

Wie zijn wij?

Gelegen in het hart van Servië, zijn wij toonaangevende producenten van fruitbomen, bessenplanten, rozenplanten, sierplanten en vermeerderingsmateriaal. Ons bedrijf is in staat grote hoeveelheden kwekerijplanten te leveren aan onze klanten in Europa, Rusland, Azië en Afrika. Onze productie is schaalbaar en kan zich aanpassen aan uw behoeften, of het nu gaat om grote commerciële projecten of kleinere particuliere plantages.

Ongeacht uw locatie of specifieke behoeften, kunt u op ons rekenen om de hoogste kwaliteit producten en diensten te leveren. Ons team van experts staat altijd klaar om met u samen te werken, advies en ondersteuning te bieden bij elke stap van het proces. Wanneer u bij ons heeft gekocht, krijgt u toegang tot onze ervaren technici die zich inzetten om u bij elke stap te assisteren. Of het nu gaat om advies over de beste opslagpraktijken of begeleiding bij het behouden van de gezondheid en productiviteit van uw fruitbomen uit Servië, onze experts staan klaar om u de ondersteuning te bieden die u nodig heeft.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over wat wij u kunnen aanbieden.

tel.: +381638830180

e-mail: [email protected]

Wat kunnen wij aanbieden?

Kwaliteitsproduct Geïnfundeerd met Meer dan 50 Jaar Kennis en Traditie

izvoz sadnica

Met een productietraditie die meer dan 50 jaar beslaat, moderniseren en verfijnen we onze processen voortdurend om gelijke tred te houden met de nieuwste trends in technologie en productkwaliteit. Deze constante evolutie stelt ons in staat om vandaag de dag een gevarieerd assortiment van meer dan 100 topkwaliteit fruit- en plantvariëteiten in ons portfolio aan te bieden. Wij begrijpen het belang van precisie en planning, en bieden contractproductie aan onze klanten, zodat zij precies de producten krijgen die zij nodig hebben, in de benodigde hoeveelheden en precies wanneer zij ze nodig hebben, tegen de meest concurrerende prijs zonder enige concessie aan de kwaliteit.

Bovendien zijn we volledig uitgerust om groothandelshoeveelheden planten te leveren op het moment van uw aanvraag.

Gestandaardiseerd en Gecertificeerd Plantmateriaal

Onze fruitbomen uit Servië worden geteeld om superieur kwaliteit plantmateriaal te leveren. Deze bomen kunnen virusvrij (VF) zijn of voldoen aan de gemeenschappelijke landbouwbeleid (GLB) kwaliteitsnormen. Rigoureuze gezondheidscontroles en analyses worden meerdere keren per jaar uitgevoerd in samenwerking met het Instituut voor Plantgezondheid en Milieu. Dit gebeurt volgens de voorschriften van het Ministerie van Landbouw, Bosbouw en Waterbeheer van de Republiek Servië en de Dienst Plantenbescherming. Wees gerust, elk van onze bomen is gezond en goed verzorgd.

Veelzijdige en Beschermende Verpakkingsopties

Wij bieden veelzijdige verpakkingsmogelijkheden voor al onze producten. Ze kunnen worden voorbereid met blote wortel, of de wortel kan worden verpakt in nat zaagsel of gecertificeerd veenmos, en dan worden geplaatst in een op maat ontworpen kartonnen doos of plastic zak. Rekening houdend met de voorkeuren van de klant, kunnen wij plantmateriaal snoeien, wax-coaten en individueel verpakken voor detailhandel. Bovendien kunnen we uw merklogo, productbeschrijvingen in uw taal, EAN-codes en alle andere details die u nodig heeft op onze verpakking opnemen. Onze op maat gemaakte doospallets zorgen voor efficiënt en snel laden en lossen, wat helpt bij het minimaliseren van mogelijke transportschade. Onze klantenservice omvat ook assistentie bij het verkrijgen van alle benodigde export- en importdocumentatie, inclusief fytosanitaire certificaten.

Uitzonderlijke Wereldwijde Distributie met Persoonlijke Aanraking

Via ons betrouwbare netwerk van partners en persoonlijk toezicht bij elke stap, garanderen wij een succesvolle distributie door heel Europa, Azië en Afrika. Ons gedetailleerd begrip van de wetten en regels in onze exportlanden zorgt voor het soepelste mogelijke leveringsproces. We werken nauw samen met ervaren internationale transportbedrijven, die experts zijn in gekoelde logistiek, en gewend zijn aan onze specifieke eisen. Hierdoor kunnen wij tijdige levering, nauwgezette behandeling, en opslag van planten onder strikte temperatuur- en vochtigheidscontrole waarborgen.

Ontvang Onze Laatste Catalogus met Exclusieve Aanbiedingen en Variëteiten

    Ongeacht uw tuinbouwbehoeften, staan wij klaar om u te voorzien van onze expertise en producten van topkwaliteit. – neem nu contact met ons op!