Korpa za kupovinu

Vaša korpa je trenutno prazna. Poručite željene proizvode tako što ćete ih dodati u korpu. Lako je, nema registracije!

Minőségi Nagykereskedelmi Gyümölcsfák Szerbiából, Világszerte Szállítva

proizvodnja 2023
2023/24-es Év Gyümölcsfa Termelése

Kik vagyunk?

Szerbia szívében található, mi vagyunk a vezető termelők gyümölcsfákból, bogyósnövényekből, rózsanövényekből, dísznövényekből és szaporítóanyagokból. Cégünk képes nagy mennyiségű csemetét szállítani ügyfeleink számára egész Európában, Oroszországban, Ázsiában és Afrikában. Termelésünk skálázható és képes alkalmazkodni az Ön igényeihez, legyen szó nagy kereskedelmi projektekről vagy kisebb magánültetvényekről.

Függetlenül attól, hogy hol található vagy milyen specifikus követelményei vannak, bízhat bennünk, hogy a legmagasabb minőségű termékeket és szolgáltatásokat szállítjuk. Szakértő csapatunk bármikor rendelkezésre áll, hogy tanácsot és támogatást nyújtson a folyamat minden szakaszában. Ha nálunk vásárol, hozzáférést kap tapasztalt technikusainkhoz, akik elkötelezettek abban, hogy segítsenek minden lépésnél. Legyen szó a legjobb raktározási gyakorlatokról vagy a szerbiai gyümölcsfáinak egészségének és termelékenységének megőrzéséről, szakértőink készen állnak, hogy a szükséges támogatást nyújtsák.

Lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy többet tudjon meg arról, mit kínálhatunk Önnek.

tel.: +381638830180

e-mail: [email protected]

Mit kínálunk?

Minőségi Termék, Átitatva Több Mint 50 Év Tudással és Hagymánnyal

izvoz sadnica

Több mint 50 éves termelési történettel a hátunk mögött, folyamatosan modernizáljuk és finomítjuk folyamatainkat, hogy lépést tartsunk a legújabb technológiai trendekkel és termékminőséggel. Ez a folyamatos fejlődés lehetővé teszi számunkra, hogy ma több mint 100 kiváló minőségű gyümölcs- és növénysort kínáljunk portfóliónkban. Tisztában vagyunk a pontosság és a tervezés fontosságával, és szerződéses termelést kínálunk ügyfeleinknek, hogy biztosítsuk, hogy pontosan a szükséges termékeket, a szükséges mennyiségben és pontosan akkor kapják meg, amikor szükségük van rájuk, versenyképes áron, minőség kompromisszum nélkül.

Ezenkívül teljes mértékben fel vagyunk szerelve, hogy nagy mennyiségű növényeket szállítsunk Önnek a lekérdezés időpontjában.

Szabványosított és Tanúsított Ültetvényanyag

Gyümölcsfáinkat úgy tenyésztjük, hogy első osztályú ültetvényanyagot szállítsunk. Ezek a fák vírusmentesek (VF) lehetnek, vagy megfelelnek a Közös Agrárpolitika (KAP) minőségi előírásainak. Szigorú egészségügyi ellenőrzéseket és elemzéseket végeznek többször egy évben, hogy biztosítsák a termékek minőségét és betegségmentességét. Továbbá, minden termék megfelel az európai uniós növényvédelmi normáknak.

Sokoldalú és Védő Csomagolási Opciók

Termékeink csomagolása nem csak funkcionalitásról szól, hanem védelmet is nyújt a szállítás során. Legyen szó tengeri, légi vagy közúti szállításról, garantáljuk, hogy növényeink megfelelően védettek és támogatottak lesznek. A mi csomagolási megoldásaink lehetővé teszik a szállítás rugalmasságát, anélkül, hogy veszélyeztetnék a termékek minőségét vagy integritását. Akár összetett logisztikai kihívásokkal is szembesülünk, a csomagolásunk sokoldalúsága és védelme biztosítja, hogy a növények frissen és épen érkezzenek meg céljukhoz, anélkül, hogy a szállítási folyamat bármely szakaszában veszélybe kerülnének.

Kivételes Globális Distribúció Személyes érintéssel

Cégünk megbízható partnerhálózaton és személyes felügyeleten keresztül garantálja az egész Európában, Ázsiában és Afrikában való sikeres distribúciót. Mély megértésünk a törvényekről és szabályokról export országainkban biztosítja a lehető legzökkenőmentesebb szállítási folyamatot. Szorosan együttműködünk tapasztalt nemzetközi szállítási cégekkel, akik hűtött logisztikában jártasak, és hozzászoktak speciális követelményeinkhez. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy időben történő kézbesítést, gondos kezelést és a növények tárolását biztosítsuk a legpontosabb hőmérsékleti és páratartalmi ellenőrzések alatt.

Szerezze be Legújabb Katalógusunkat Exkluzív Ajánlatokkal és Választékokkal

    Hortikulturális igényeitől függetlenül készen állunk, hogy szakértelmünket és első osztályú termékeinket nyújtsuk Önnek. – Vegye fel velünk a kapcsolatot most!