Korpa za kupovinu

Vaša korpa je trenutno prazna. Poručite željene proizvode tako što ćete ih dodati u korpu. Lako je, nema registracije!

Arbori Fructiferi de Calitate en Gros, Livrați Global din Serbia

proizvodnja 2023
Producția de pepiniere în 2023/24

Cine suntem?

Situată în inima Serbiei, suntem principalii producători de arbori fructiferi, plante de fructe de pădure, roze, plante ornamentale și material de înmulțire. Compania noastră este capabilă să furnizeze volume mari de plante pentru clienții noștri din Europa, Rusia, Asia și Africa. Producția noastră este scalabilă și se poate adapta nevoilor dvs., fie că se referă la proiecte comerciale mari sau plantații private mai mici.

Indiferent de locația dvs. sau cerințele specifice, vă puteți baza pe noi pentru a livra produse și servicii de cea mai înaltă calitate. Echipa noastră de experți este întotdeauna gata să colaboreze cu dvs., oferind sfaturi și sprijin la fiecare pas al procesului. Odată ce ați cumpărat de la noi, beneficiați de experiența tehnicianilor noștri care sunt angajați să vă asiste la fiecare etapă. Fie că este vorba de sfaturi privind cele mai bune practici de depozitare sau îndrumări pentru menținerea sănătății și productivității plantelor dvs., experții noștri sunt gata să vă ofere sprijinul de care aveți nevoie.

Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre ceea ce vă putem oferi.

tel.: +381638830180

e-mail: [email protected]

Ce vă putem oferi?

Produs de Calitate Infuzat cu Peste 50 de Ani de Cunoștințe și Tradiție

izvoz sadnica

Cu o tradiție de producție care se întinde pe o perioadă de peste 50 de ani, ne modernizăm și rafinăm în mod continuu procesele pentru a ține pasul cu ultimele tendințe în tehnologie și calitatea produselor. Această evoluție constantă ne permite să oferim o gamă diversă de peste 100 de soiuri de fructe și plante de cea mai bună calitate în portofoliul nostru de astăzi. Înțelegând importanța preciziei și planificării, oferim producție la contract clienților noștri, asigurându-ne că primesc produsele exacte de care au nevoie, în cantitățile necesare și exact când au nevoie de ele, la cel mai competitiv preț, fără niciun compromis asupra calității.

În plus, suntem complet echipați pentru a furniza cantități mari de plante la momentul cererii dvs.

Material de Plantare Standardizat și Certificat

Arborii noștri fructiferi sunt cultivați pentru a oferi material de plantare de calitate superioară. Acești copaci pot fi fie Virus Free (VF), fie să îndeplinească standardele de calitate ale Politicii Agricole Comune (PAC). Controale de sănătate riguroase și analize sunt efectuate de mai multe ori pe an în colaborare cu Institutul pentru Sănătatea și Mediu a Plantelor. Acest lucru se face în conformitate cu reglementările Ministerului Agriculturii, Silviculturii și Economiei Apei din Republica Serbia și Direcția de Protecție a Plantelor.

Fiecare dintre copacii noștri este sănătos și bine îngrijit. Opțiuni de Ambalare Versatile și Protective

Oferim opțiuni de ambalare versatile pentru toate produsele noastre. Acestea pot fi preparate cu rădăcină goală sau rădăcina poate fi înfășurată în rumeguș umed sau mușchi de turbă certificat și apoi plasată într-o cutie de carton personalizată sau sac plastic. Luând în considerare preferințele clienților, putem tăia, acoperi cu ceară și ambala individual materialul de plantare pentru vânzări cu amănuntul. În plus, putem incorpora logo-ul dvs. de marcă, descrieri ale produselor în limba dvs., coduri EAN și orice alte detalii de care aveți nevoie pe ambalajele noastre. Paleții noștri de cutii făcute pe comandă asigură încărcarea și descărcarea eficientă și rapidă, oferind în același timp o protecție excelentă plantelor în timpul manipulării și transportului.

Distribuție Globală Excepțională cu Atitudine Personală

Prin rețeaua noastră fiabilă de parteneri și supraveghere personală la fiecare pas, garantăm distribuția de succes în Europa, Asia și Africa. Înțelegerea noastră intimă a legilor și reglementărilor din țările noastre de export asigură cel mai neted proces posibil de livrare. Colaborăm îndeaproape cu companii de transport internațional cu experiență, care sunt experți în logistică refrigerată și sunt obișnuiți cu cerințele noastre specifice. Acest lucru ne permite să asigurăm livrarea la timp, manipularea meticuloasă și depozitarea plantelor în condiții precise de temperatură și umiditate.

Obțineți Ultimul Nostru Catalog cu Oferte Exclusive și Variații

    Indiferent de nevoile dvs. de horticultură, suntem gata să vă oferim expertiza și produsele noastre de cea mai bună calitate. – contactați-ne acum!