Korpa za kupovinu

Vaša korpa je trenutno prazna. Poručite željene proizvode tako što ćete ih dodati u korpu. Lako je, nema registracije!

Živići Stalnorađajuće Jagode

(10 recenzije korisnika)

Cena: 60 din.

 • Čupane sadnice stalnoradjajuce jagode irma, veleprodajna cena.
 • Isporuka sadnica na teritoriji cele Srbije.
 • Za veće količine dogovor oko cene i prevoza.
Šifra proizvoda: 7444SA1 Kategorije: ,

Sve poručene sadnice šaljemo na teritoriji cele Srbije, propisno upakovane i po potrebi orezane, spremne za sadnju. Više informacija o uslovima i troškovima dostave, molimo vas da pročitate na stranici INFORMACIJE O DOSTAVI.

Dodatne informacije

Minimalna količina

50 komada

Stalnoradjajuća Jagoda Irma:

stalnoradjajuce jagode u saksiji

Stalnoradjajuća Jagoda Irma

Stalnoradjajuća Jagoda Irma je relativno novi hibrid stalnoradjajućih jagoda koja ispunjava više važnih uslova koji je čine odličnom sortom za uzgoj.

Tolerantna je na visoke temperature pa je čini idealnom sortom za toplija podneblja i baštovane koji žele da produže svoj prinos. Poznata je po plodovima koji imaju ujednačenu knusnu formu, jarku crvenu boju, pouzdanu čvrstinu i izbalansiran ukus sa idealnim odnosom slatkoće i kiselosti.

Niski kalorični sadržaj ovu slatku jagodu pretvara u kategoriju dijetalnih, a sposobnost poboljšanja metabolizma u kategoriju jako zdrave hrane. Čak i dijabetičarima nije štetno da se povremeno zaslade sočnom jagodom, jer to ne povećava nivo šećera u krvi.

Biljke stalnoradjajuće jagode Irma brzo rastu do oko 30cm u visinu i šire se od 30 do 60cm. Daju solidan i trajan prinos, što znači da će cvetati i ploditi neprekidno od kasnog proleća do jeseni. Višegodišnje su biljke i nemaju problem sa mrazevima što ih čini idealnim za gajenje u baštama i okućnicama ali su isto tako i rado viđeni gosti saksija i žaldinjera.

Uzgajanje stalnoradjajuce jagode irma je lako. Biljke su otporne na nekoliko uobičajenih bolesti kod jagoda kao što su trulež krune i antraknoza. Treba im dosta vlage i zahtevaju polivanje minimum jednom nedeljno ako nema kiše kako bi dale što krupnije plodove.

Vole dosta sunca i nastaviće da daju plodove čak i u vrelim letnjim danima.

U koliko stalnoradjajuće jagode sadite u bašti njih je najbolje saditi kada je vreme oblačno, a pripremljeno zemljište umereno vlažno. Živić se sadi na istoj dubini na kojoj je bio u matičnjaku, raspored žilica mora biti pravilan, dobar kontakt korena sa zemljom i centralni pupoljak da bude iznad površine zemljišta.

 

10 recenzija za Živići Stalnorađajuće Jagode

 1. Ljiljana Dimitrijevic (potvrđen vlasnik)

  Ljubazni,uslužni i poslovni. Svaka cast

 2. Dragan Popović (potvrđen vlasnik)

  Mi smo biljke narucivali telefonom pre dve godine, sada su biljke u punoj veličini, pravi mali cvetni raj! Od srca preporucujem svima! Osoblje i dostava besprekorna!

 3. Slavica Munjiza (potvrđen vlasnik)

  Hvala i cujemo se

 4. Dusan Grujic (potvrđen vlasnik)

  Odlične sadnice

 5. Vesna Vasiljevic (potvrđen vlasnik)

  Mi smo biljke narucivali telefonom pre dve godine, sada su biljke u punoj veličini, pravi mali cvetni raj! Od srca preporucujem svima! Osoblje i dostava besprekorna!

 6. Marija Bocokić (potvrđen vlasnik)

  Uvek brzo su mi sve poslali i sve je bilo lepo

 7. Dragan Stojanovic (potvrđen vlasnik)

  Jako profesionalno. Cene su pristupačne.

 8. Aleksandar Mirković (potvrđen vlasnik)

  Odličan kvalitet!

 9. Miko Disic (potvrđen vlasnik)

  Sadnice su odlicne a i cena nije skupa

 10. Roza Biblekaj (potvrđen vlasnik)

  Rasadnik je za svaku pohvalu!

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.